Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ERICSHOW FCB (1594753) - dieguitos club de futbol (433852) » 611130489: T54/J14/VI

Liga 611130489 Información oficial sobre el partido 611130489 en Hattrick

02.12.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 14 / VI.263 (14581)

ERICSHOW FCB Alineación oficial del equipo 'ERICSHOW FCB' en el partido 1 - 2 dieguitos club de futbol Alineación oficial del equipo 'dieguitos club de futbol' en el partido
0 - 1 Kyrylo Janchak (29')
0 - 2 Niccolò Maccalli (75')
Alejandro Trevijano (83') 1 - 2
ERICSHOW FCB Alineación oficial del equipo 'ERICSHOW FCB' en el partido 1 - 2 dieguitos club de futbol Alineación oficial del equipo 'dieguitos club de futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ERICSHOW FCB Alineación oficial del equipo 'ERICSHOW FCB' en el partido 0 - 1 dieguitos club de futbol Alineación oficial del equipo 'dieguitos club de futbol' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,5 % 0,3 % 93,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ERICSHOW FCB

Goles Goles

  • 142 Minuto 83 (Gol de contra por la izquierda): Alejandro Trevijano va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de ERICSHOW i marcant el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): ERICSHOW va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 6 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alejandro Trevijano ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): En Jesús Soto Carvajal va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): ERICSHOW van sortir al contraatac amb encert al minut 71, però Ubaldo Dosil no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alberto Anillo de ERICSHOW es va guanyar la targeta groga merescudament.

dieguitos club de futbol

Goles Goles

  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Kyrylo Janchak va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 29.
  • 180 Minuto 75 (Gol de falta): Al minut 75, una falta xutada per Niccolò Maccalli va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a dieguitos. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Maximilian Geist que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Niccolò Maccalli va marcar al minut 24 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Niccolò Maccalli va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 70, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després de 82 minuts, Carsten Ruhbach va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Víctor Goixart va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 74 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Niccolò Maccalli tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.