Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC.Caval (1593921) - WukroTeam (1456024) » 611129896: T54/J6/VI

Liga 611129896 Información oficial sobre el partido 611129896 en Hattrick

07.10.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 6 / VI.253 (14571)

Rapid de Abontza Alineación oficial del equipo 'Rapid de Abontza' en el partido 0 - 3 Mire C.F Alineación oficial del equipo 'Mire C.F' en el partido
0 - 1 Stanisław Drabicki (35')
0 - 2 Vojtěch Blahník (64')
0 - 3 Józef Kostrzębski (77')
Rapid de Abontza Alineación oficial del equipo 'Rapid de Abontza' en el partido 0 - 3 Mire C.F Alineación oficial del equipo 'Mire C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rapid de Abontza Alineación oficial del equipo 'Rapid de Abontza' en el partido 2 - 0 Mire C.F Alineación oficial del equipo 'Mire C.F' en el partido
Tiene mala suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapid de Abontza

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ief Capiau va estar a punt d'acabar en gol al minut 13, però el porter visitant Tamer Soygüven va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Ştefan-Gabriel Vultur va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Abontza se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Bogdan Kunyavskiy de Abontza va intentar batre la porteria rival al minut 39 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Abontza va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Josep Maria Espuny va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Tamer Soygüven va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Bogdan Kunyavskiy de Abontza va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Artem Shestaev de Abontza la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Stanisław Resiak.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Stanisław Resiak ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 302 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, OK potente): Josep Maria Espuny no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Mire C.F

Goles Goles

  • 186 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Mire va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Stanisław Drabicki.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Vojtěch Blahník va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 64, i va fer pujar el 0 - 2 per a Mire.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 77 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Mire. A fi d'aconseguir el 0 - 3, van tocar-la en curt per tal que Józef Kostrzębski xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): Mire van sortir al contraatac al minut 14, però Stanisław Drabicki va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Nyandoro Lambede va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Mire que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 62 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Carsten Monier.