Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CFBB (1592262) - Madrid Deluxe (1431385) » 611128401: T54/J10/VI

Liga 611128401 Información oficial sobre el partido 611128401 en Hattrick

04.11.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 10 / VI.226 (14544)

U. D Canallita Alineación oficial del equipo 'U. D Canallita' en el partido 2 - 1 Madrid Deluxe Alineación oficial del equipo 'Madrid Deluxe' en el partido
Renato Romero Gámez (9') 1 - 0
1 - 1 Giuseppe Arcea (19')
Ramón Desfrán (78') 2 - 1
U. D Canallita Alineación oficial del equipo 'U. D Canallita' en el partido 2 - 1 Madrid Deluxe Alineación oficial del equipo 'Madrid Deluxe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U. D Canallita Alineación oficial del equipo 'U. D Canallita' en el partido 2 - 1 Madrid Deluxe Alineación oficial del equipo 'Madrid Deluxe' en el partido
Tiene un resultado normal 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,5 % 0,6 % 9,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U. D Canallita

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Canallita van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Renato Romero Gámez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 els aficionats van embogir quan en Ramón Desfrán va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Canallita.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Francisco Javier Vitre gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però René Brenner va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Renato Romero Gámez de Canallita la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 2 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Ramón Desfrán, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Madrid Deluxe

Goles Goles

  • 162 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Giuseppe Arcea per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Kurt Richli de Madrid, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 28, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52 de partit, Michał Koryciak quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 263 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Wincenty Siepała va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Al minut 34, Okwunudu Kone de Madrid va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.