Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pachanbirras CF (439045) - Sabadell H.C. (796746) » 611124935: T54/J12/VI

Liga 611124935 Información oficial sobre el partido 611124935 en Hattrick

18.11.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 12 / VI.164 (14482)

Pachanbirras CF Alineación oficial del equipo 'Pachanbirras CF' en el partido 2 - 1 Sabadell H.C. Alineación oficial del equipo 'Sabadell H.C.' en el partido
Luis Valero Gonzálo (35') 1 - 0
1 - 1 Juan José García de Zuñiga (64')
Gaétan Vibert (85') 2 - 1
Pachanbirras CF Alineación oficial del equipo 'Pachanbirras CF' en el partido 2 - 1 Sabadell H.C. Alineación oficial del equipo 'Sabadell H.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pachanbirras CF Alineación oficial del equipo 'Pachanbirras CF' en el partido 0 - 2 Sabadell H.C. Alineación oficial del equipo 'Sabadell H.C.' en el partido
Tiene suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pachanbirras CF

Goles Goles

  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): Luis Valero Gonzálo va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Pachanbirras i marcant el 1 - 0.
  • 135 Minuto 85 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Gaétan Vibert va demostrar la seva experiència quan al minut 85 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 2 - 1. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pachanbirras va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Sergio Ubalde, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 240 Minuto 75 (Ocasión de contra de falta): Pachanbirras va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Mauro Silvestrelli va anar a parar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Pachanbirras sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gaétan Vibert, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 84 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Sabadell H.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 64 (Gol por la derecha): El jugador visitant Juan José García de Zuñiga va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 64 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Juan José García de Zuñiga, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 9 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Lidor Tzadok va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Sabadell 郭 (Guo) 双林 (Shuanglin) quasi marca al minut 67 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Vittorio La Torre l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Es duien 83 minuts de partit jugats quan Tauro Orquín va estar a punt de posar per davant a Sabadell amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Johann Eden va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 郭 (Guo) 双林 (Shuanglin) de Sabadell va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.