Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Córdoba United FC (798660) - Sporting Kutranos (313555) » 611122956: T54/J7/VI

Liga 611122956 Información oficial sobre el partido 611122956 en Hattrick

14.10.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 7 / VI.129 (14447)

Córdoba Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Córdoba Club de Futbol' en el partido 2 - 0 Sporting Kutranos Alineación oficial del equipo 'Sporting Kutranos' en el partido
David Pellicer (21') 1 - 0
Gaetano Bonello (25') 2 - 0
Córdoba Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Córdoba Club de Futbol' en el partido 2 - 0 Sporting Kutranos Alineación oficial del equipo 'Sporting Kutranos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Córdoba Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Córdoba Club de Futbol' en el partido 1 - 1 Sporting Kutranos Alineación oficial del equipo 'Sporting Kutranos' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,2 % 27,7 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Córdoba Club de Futbol

Goles Goles

  • 124 Minuto 21 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 21 l'àrbitre va xiular un penal transformat per David Pellicer. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 119 Minuto 25 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Córdoba va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Gaetano Bonello va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Córdoba va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Cebrià Subirà va sortir per sobre el travesser.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El jugador local Cebrià Subirà per poc que no incrementa el marcador al minut 49. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Štefan Souhrada va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Córdoba van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 83, però el xut de Antonio Pascucci des de l'esquerra va sortir desviat.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Antonio Pascucci no era cap impediment.

Sporting Kutranos

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13, un refús desafortunat de Dieter Funk, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Kennet Johansen no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 253 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Madžid Ajetić quasi redueix la diferència al marcador al minut 50, però una gran estirada d'en Dieter Funk va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Laval de Sporting va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.