Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Zaldigoza (995856) - Confitados F.C (1590546) » 611120467: T54/J1/VI

Liga 611120467 Información oficial sobre el partido 611120467 en Hattrick

02.09.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 1 / VI.85 (14403)

ragoba Alineación oficial del equipo 'ragoba' en el partido 3 - 0 patadòn a seguir Alineación oficial del equipo 'patadòn a seguir' en el partido
Christophe Jambon (12') 1 - 0
Heinrich-Detloff Langjohrd (50') 2 - 0
Constantino Iparraguirre (68') 3 - 0
ragoba Alineación oficial del equipo 'ragoba' en el partido 3 - 0 patadòn a seguir Alineación oficial del equipo 'patadòn a seguir' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ragoba Alineación oficial del equipo 'ragoba' en el partido 2 - 0 patadòn a seguir Alineación oficial del equipo 'patadòn a seguir' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ragoba

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Christophe Jambon va donar a ragoba un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de ragoba pel centre va donar un gran resultat: el gol de Heinrich-Detloff Langjohrd va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 119 Minuto 68 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip ragoba va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Constantino Iparraguirre va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Marco Migliavacca una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 19, però una magnífica aturada de Alejandro Ferrari va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Martin Ingebretsen es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 207 Minuto 65 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): ragoba va ser a punt de marcar al minut 65, quan el seu jugador Severian Khotcholava va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Heinrich-Detloff Langjohrd va estar a punt de sentenciar el partit al minut 71, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El jugador local Constantino Iparraguirre per poc que no incrementa el marcador al minut 78. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alejandro Ferrari va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marco Migliavacca de ragoba va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Marco Migliavacca de ragoba es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 40.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Severian Khotcholava de ragoba la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lucas Sorbier de ragoba es va guanyar la targeta groga merescudament.

patadòn a seguir

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Bitor Sierra quasi aconsegueix empatar per patadòn al minut 39, però Orestis Kapsis va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): patadòn van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 72, però el xut de David Sena des de l'esquerra va sortir desviat.