Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pooly73 (1421461) - Los cuchilleros vuelven (1415368) » 611119297: T54/J2/VI

Liga 611119297 Información oficial sobre el partido 611119297 en Hattrick

09.09.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 2 / VI.64 (14382)

FC Gondor Alineación oficial del equipo 'FC Gondor' en el partido 2 - 0 Los cuchilleros vuelven Alineación oficial del equipo 'Los cuchilleros vuelven' en el partido
Jochen Stock (59') 1 - 0
Vito Barbarossa (60') 2 - 0
FC Gondor Alineación oficial del equipo 'FC Gondor' en el partido 2 - 0 Los cuchilleros vuelven Alineación oficial del equipo 'Los cuchilleros vuelven' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Gondor Alineación oficial del equipo 'FC Gondor' en el partido 2 - 0 Los cuchilleros vuelven Alineación oficial del equipo 'Los cuchilleros vuelven' en el partido
Tiene un resultado normal 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Gondor

Goles Goles

  • 121 Minuto 59 (Gol por el centro): Jochen Stock va donar a Gondor un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Amb 60 minuts jugats, en Vito Barbarossa va augmentar l'avantatge de Gondor a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Gondor va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Vito Barbarossa va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Francisco Górriz.

Los cuchilleros vuelven

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Quincy Behr va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de cuchilleros que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Sami Naskali va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Mihajlo Dragojević, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Es duien 41 minuts de partit jugats quan Sami Naskali va estar a punt de posar per davant a cuchilleros amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mihajlo Dragojević va impedir un gol cantat.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de cuchilleros va anar a parar a la dreta de l'atac on en Leendert-Jan Corstjens, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tancredi Bilato de cuchilleros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Richardt Loewenstein va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.