Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Imprevisibles (778617) - Estrella dorada (1415218) » 611119251: T54/J4/VI

Liga 611119251 Información oficial sobre el partido 611119251 en Hattrick

23.09.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 4 / VI.63 (14381)

Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido 0 - 3 Deportivo la Bologna Alineación oficial del equipo 'Deportivo la Bologna' en el partido
0 - 1 Eduard Pataraia (55')
0 - 2 Ramiro Sierra (60')
0 - 3 Eduard Pataraia (78')
Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido 0 - 3 Deportivo la Bologna Alineación oficial del equipo 'Deportivo la Bologna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido 1 - 3 Deportivo la Bologna Alineación oficial del equipo 'Deportivo la Bologna' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,6 % 1,7 % 83,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Imprevisibles

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Imprevisibles va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 9 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ilya Volkov ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 208 Minuto 12 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Davide Esposti de Imprevisibles va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Juan Alfonso Martínez que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Joaquim Maria Bové va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Francesc Xavier Mascarell va disposar d'una bona oportunitat al minut 68, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Björn Stenmo de Imprevisibles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Deportivo la Bologna

Goles Goles

  • 171 Minuto 55 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Eduard Pataraia que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Deportivo.
  • 108 Minuto 60 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 2 s'ha de veure repetit: en Avi Azor de Deportivo va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Ramiro Sierra, que no va perdonar.
  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): Eduard Pataraia va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Deportivo, al minut 78. El marcador va canviar a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Rafa Casillas va marcar al minut 16 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Eduard Pataraia, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 33 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 209 Minuto 48 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Pedro Vizcarrondo va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Eduard Pataraia va xutar a fora.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Eduard Pataraia, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 79 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Deportivo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Eduard Pataraia de Deportivo va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 87 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramiro Sierra de Deportivo es va emportar una amonestació al minut 17 per provocar un rival.