Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aluche CF (439289) - Vanadana (1368883) » 611117925: T54/J9/VI

Liga 611117925 Información oficial sobre el partido 611117925 en Hattrick

28.10.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 9 / VI.39 (14357)

Aluche CF Alineación oficial del equipo 'Aluche CF' en el partido 2 - 1 LokoMotiph Alineación oficial del equipo 'LokoMotiph' en el partido
Juan Carlos Ricaurte (33') 1 - 0
1 - 1 Óscar Marchante (67')
Berislav Katuša (76') 2 - 1
Aluche CF Alineación oficial del equipo 'Aluche CF' en el partido 2 - 1 LokoMotiph Alineación oficial del equipo 'LokoMotiph' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Aluche CF Alineación oficial del equipo 'Aluche CF' en el partido 4 - 0 LokoMotiph Alineación oficial del equipo 'LokoMotiph' en el partido
Tiene mala suerte 4.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aluche CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 33 gràcies a la jugada de Juan Carlos Ricaurte, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): Aluche s'avançava al marcador al minut 76, després d'un rebot que va caçar en Berislav Katuša per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Aluche a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Grgo Gašparović va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Aluche va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 19 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Kevin Burns ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Kevin Burns va estar a punt d'avançar els locals al minut 75 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Juan Jesús Viedes al minut 77 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Kevin Burns va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 10 (Evento clima: sol, OK técnico): Narciso Grobas semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

LokoMotiph

Goles Goles

  • 163 Minuto 67 (Gol por la derecha): Al minut 67 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Óscar Marchante que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Nicolau Mascarell va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de LokoMotiph que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 51, Josep David Llohis de LokoMotiph va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.