Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JDGFC (1335002) - S.D. Crema de Orujo (1593074) » 611116859: T54/J9/VI

Liga 611116859 Información oficial sobre el partido 611116859 en Hattrick

28.10.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 9 / VI.20 (14338)

FC Herrera del Duque Alineación oficial del equipo 'FC Herrera del Duque' en el partido 0 - 4 S.D. Crema de Orujo Alineación oficial del equipo 'S.D. Crema de Orujo' en el partido
0 - 1 Kristobal Olabiaga (7')
0 - 2 Kristobal Olabiaga (29')
0 - 3 Dieter Hinckeldey (63')
0 - 4 Fernando Sanz (81')
FC Herrera del Duque Alineación oficial del equipo 'FC Herrera del Duque' en el partido 0 - 4 S.D. Crema de Orujo Alineación oficial del equipo 'S.D. Crema de Orujo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Herrera del Duque Alineación oficial del equipo 'FC Herrera del Duque' en el partido 1 - 2 S.D. Crema de Orujo Alineación oficial del equipo 'S.D. Crema de Orujo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 24,8 % 48,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Herrera del Duque

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Pedro Antonio Lins Veiga va estar a punt d'empatar per a Herrera quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Leandro Longaro va desviar la pilota a l'últim instant.

S.D. Crema de Orujo

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Passats 7 minuts de partit, *Orujo* es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Kristobal Olabiaga es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Abdelqader Falah la va rematar Kristobal Olabiaga amb una magnífica volea que va fer pujar per a *Orujo* el 0 - 2.
  • 184 Minuto 63 (Gol de penalti): *Orujo* va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Dieter Hinckeldey va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 119 Minuto 81 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip *Orujo* va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Fernando Sanz va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Abdelqader Falah va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 5, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Tore Carlsson va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): *Orujo* quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Russ Francis va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 239 Minuto 76 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Kristobal Olabiaga va deixar a José Ricardo Picabea assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Russ Francis de *Orujo* va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Abdelqader Falah de *Orujo* va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.