Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lesionador de Equipos FC (988285) - Valle del Kas (988383) » 611114972: T54/J13/V

Liga 611114972 Información oficial sobre el partido 611114972 en Hattrick

25.11.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 13 / V.242 (5757)

Atilanos F.C. Alineación oficial del equipo 'Atilanos F.C.' en el partido 1 - 3 Goma-Espuma Alineación oficial del equipo 'Goma-Espuma' en el partido
0 - 1 Tonny Bechmann (7')
0 - 2 Carles Xavier Arbós (32')
Erick Hannay (65') 1 - 2
1 - 3 Guarino Agnelli (85')
Atilanos F.C. Alineación oficial del equipo 'Atilanos F.C.' en el partido 1 - 3 Goma-Espuma Alineación oficial del equipo 'Goma-Espuma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atilanos F.C. Alineación oficial del equipo 'Atilanos F.C.' en el partido 2 - 0 Goma-Espuma Alineación oficial del equipo 'Goma-Espuma' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atilanos F.C.

Goles Goles

  • 102 Minuto 65 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 65 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Erick Hannay, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Atilanos a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El Atilanos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Roberto Badilla la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 203 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Tihon Vasilică i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Atilanos, però el xut de Martí Salom va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Atilanos va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Darren Barry va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 219 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Darren Barry va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Martí Salom, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Maxime Bak.

Goma-Espuma

Goles Goles

  • 140 Minuto 7 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Goma-Espuma el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Tonny Bechmann va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Goma-Espuma eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 32, Carles Xavier Arbós va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 2.
  • 143 Minuto 85 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Goma-Espuma va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Guarino Agnelli, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Goma-Espuma va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Carles Xavier Arbós va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Carles Xavier Arbós va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Goma-Espuma que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.