Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Autosolar Energy Solutions (1366046) - Vallecas Club de Fútbol (439738) » 611113927: T54/J4/V

Liga 611113927 Información oficial sobre el partido 611113927 en Hattrick

23.09.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 4 / V.224 (5737)

albal sad Alineación oficial del equipo 'albal sad' en el partido 1 - 0 R.C.D. saespa Alineación oficial del equipo 'R.C.D. saespa' en el partido
Massimo Pitotti (82') 1 - 0
albal sad Alineación oficial del equipo 'albal sad' en el partido 1 - 0 R.C.D. saespa Alineación oficial del equipo 'R.C.D. saespa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
albal sad Alineación oficial del equipo 'albal sad' en el partido 0 - 1 R.C.D. saespa Alineación oficial del equipo 'R.C.D. saespa' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

albal sad

Goles Goles

  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Tarzan Frlin estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Massimo Pitotti va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Jaroslav Lank va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de albal que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de albal va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Tarzan Frlin, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de albal va anar a parar a la dreta de l'atac on en Rubén Torres Guzmán, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rubén Torres Guzmán.

R.C.D. saespa

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 32 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Tiziano Scatozza va superar els defenses rivals per velocitat al minut 32 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, un refús desafortunat de Lee Alford, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ferenc Dobos no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Es duien 38 minuts de partit jugats quan Ferenc Dobos va estar a punt de posar per davant a Saespa amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Lee Alford va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Saespa que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Naim Sarubalı, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Diego Galve de Saespa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.