Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ONI (121347) - Solaris F.C. (1368766) » 611113540: T54/J5/V

Liga 611113540 Información oficial sobre el partido 611113540 en Hattrick

30.09.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 5 / V.217 (5730)

ONI Alineación oficial del equipo 'ONI' en el partido 3 - 1 Pelotas Paradas CF Alineación oficial del equipo 'Pelotas Paradas CF' en el partido
0 - 1 Ghislain Montembault (4')
Enol Medina Aparicio (7') 1 - 1
Enrique Ros (68') 2 - 1
David Romay (80') 3 - 1
ONI Alineación oficial del equipo 'ONI' en el partido 3 - 1 Pelotas Paradas CF Alineación oficial del equipo 'Pelotas Paradas CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ONI Alineación oficial del equipo 'ONI' en el partido 1 - 1 Pelotas Paradas CF Alineación oficial del equipo 'Pelotas Paradas CF' en el partido
Tiene suerte 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,8 % 18,7 % 55,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ONI

Goles Goles

  • 141 Minuto 7 (Gol de contra por el centro): ONI va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 7, quan Enol Medina Aparicio, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.
  • 142 Minuto 68 (Gol de contra por la izquierda): Enrique Ros va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 1 per a ONI.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, ONI va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de David Romay, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Ian Ingelbeen va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de ONI va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ian Ingelbeen, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de ONI van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ian Ingelbeen va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Pelotas Paradas CF

Goles Goles

  • 115 Minuto 4 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ghislain Montembault de Pelotas va fer un bon esprint per escapar-se de Aarón Viladóniga i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Pelotas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mariano Rodríguez va desviar el xut final de Jerardo Odria després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Ghislain Montembault va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 61, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Mariano Rodríguez va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ghislain Montembault que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 74 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Ken Lomu després que el jugador de Pelotas li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Fernando Ladrera de Pelotas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.