Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.A. Furvus (310126) - Racing Córdoba C.F. (1579623) » 611110500: T54/J2/V

Liga 611110500 Información oficial sobre el partido 611110500 en Hattrick

09.09.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 2 / V.163 (5676)

C.A. Furvus Alineación oficial del equipo 'C.A. Furvus ' en el partido 3 - 1 racing cordoba c.f. Alineación oficial del equipo 'racing cordoba c.f.' en el partido
Javier Luis Ajofrín (11') 1 - 0
1 - 1 丁 (Ding) 民威 (Minwei) (28')
Javier Luis Ajofrín (50') 2 - 1
Alfonso Venet (60') 3 - 1
C.A. Furvus Alineación oficial del equipo 'C.A. Furvus ' en el partido 3 - 1 racing cordoba c.f. Alineación oficial del equipo 'racing cordoba c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.A. Furvus Alineación oficial del equipo 'C.A. Furvus ' en el partido 0 - 1 racing cordoba c.f. Alineación oficial del equipo 'racing cordoba c.f.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.A. Furvus

Goles Goles

  • 143 Minuto 11 (Gol de contra por la derecha): Javier Luis Ajofrín va marcar al minut 11 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 0.
  • 143 Minuto 50 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Furvus va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Javier Luis Ajofrín, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 1.
  • 140 Minuto 60 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Furvus el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Alfonso Venet va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): Javier Luis Ajofrín va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Furvus que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Furvus va anar a parar a la dreta de l'atac on en Vitoriano Mariz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, Iván Osta Font gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però James Zorgani va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 瞿 (Qu) 健生 (Jiansheng) de Furvus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 18 (Evento clima: sol, OK técnico): Mariano Quintero semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

racing cordoba c.f.

Goles Goles

  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 28 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de cordoba. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que 丁 (Ding) 民威 (Minwei) xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 38 (Ocasión de falta): Glyn Anderson va xutar magistralment una falta al minut 38 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 273 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): 丁 (Ding) 民威 (Minwei) va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Bartelmi Catón, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 260 Minuto 54 (Ocasión de falta): Amb 54 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Glyn Anderson va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.