Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sants FC (1332197) - los julis (48985) » 611108221: T54/J5/V

Liga 611108221 Información oficial sobre el partido 611108221 en Hattrick

30.09.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 5 / V.122 (5635)

Almajano C.F. Alineación oficial del equipo 'Almajano C.F.' en el partido 0 - 0 los julis Alineación oficial del equipo 'los julis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Almajano C.F. Alineación oficial del equipo 'Almajano C.F.' en el partido 2 - 0 los julis Alineación oficial del equipo 'los julis' en el partido
Tiene mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almajano C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Almajano va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Santino Agiato en un 1 contra 1 amb el porter Moussa Sall, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 220 Minuto 35 (Ocasión de falta): Amb 35 minuts disputats, Tomás Iracorri gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Moussa Sall va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Juho-Matti Vuorensivu va estar a punt d'avançar els locals al minut 49 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Nicola Basili va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Almajano se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Santino Agiato de Almajano amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

los julis

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de julis va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jim Damgaard, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): Danilo Lerici va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de julis que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, un refús desafortunat de Tomasz Hasiński, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Maciej Kłoskowski no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Clwyd Backhouse de julis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.