Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SHIN CHAN (123453) - Vecindario Ud (1591639) » 611104981: T54/J7/V

Liga 611104981 Información oficial sobre el partido 611104981 en Hattrick

14.10.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 7 / V.64 (5577)

SHIN CHAN Alineación oficial del equipo 'SHIN CHAN' en el partido 1 - 1 bes0s c f Alineación oficial del equipo 'bes0s c f' en el partido
0 - 1 Vyacheslav Toptunov (80')
Jesus Jorge de Oliveira (85') 1 - 1
SHIN CHAN Alineación oficial del equipo 'SHIN CHAN' en el partido 1 - 1 bes0s c f Alineación oficial del equipo 'bes0s c f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SHIN CHAN Alineación oficial del equipo 'SHIN CHAN' en el partido 1 - 1 bes0s c f Alineación oficial del equipo 'bes0s c f' en el partido
Tiene un resultado normal 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,0 % 12,0 % 64,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SHIN CHAN

Goles Goles

  • 141 Minuto 85 (Gol de contra por el centro): Jesus Jorge de Oliveira va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, SHIN, al minut 85. El marcador va canviar a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): Danilo Giulietti va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de SHIN que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): SHIN van sortir al contraatac amb encert al minut 41, però Terje Andersen no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 207 Minuto 58 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): SHIN va ser a punt de marcar al minut 58, quan el seu jugador Abel de la Cruz va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 72 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Tobias Fässler, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Szymon Trocewicz.

bes0s c f

Goles Goles

  • 106 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Vyacheslav Toptunov va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 80, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del bes0s, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Sławomir Kociemba va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 33, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Goofy Kaak va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): bes0s van sortir al contraatac al minut 59, però Carlos Albert va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): bes0s va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Goofy Kaak va desviar el xut final de Vyacheslav Toptunov després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 79, quan en Mohammad Torkaman va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Carlos Albert, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.