Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FA14 (1584381) - Nonaspe FC (121086) » 611104046: T54/J11/V

Liga 611104046 Información oficial sobre el partido 611104046 en Hattrick

11.11.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 11 / V.47 (5560)

Differential Alineación oficial del equipo 'Differential' en el partido 5 - 0 Nonaspe FC Alineación oficial del equipo 'Nonaspe FC' en el partido
Thorsten Wittmaack (25') 1 - 0
John Sumner (44') 2 - 0
Alejandro Gutiérrez (44') 3 - 0
Jenő Juhász (67') 4 - 0
John Sumner (70') 5 - 0
Differential Alineación oficial del equipo 'Differential' en el partido 5 - 0 Nonaspe FC Alineación oficial del equipo 'Nonaspe FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Differential Alineación oficial del equipo 'Differential' en el partido 2 - 0 Nonaspe FC Alineación oficial del equipo 'Nonaspe FC' en el partido
Tiene bastante suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Differential

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 25 gràcies a la jugada de Thorsten Wittmaack, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44, Differential va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de John Sumner, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): En Alejandro Gutiérrez de Differential va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Differential pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jenő Juhász va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Differential va aconseguir el 5 - 0 quan John Sumner va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Roberto Zanotti va estar a punt de sentenciar el partit al minut 37, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Roberto Zanotti, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 83 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 83 podia haver acabat en gol, però José Guadalupe Carmona va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 83 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Felipe Casani se sentia fresc com una rosa.

Nonaspe FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Nonaspe van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Bogdan Neacşu va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 286 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Nonaspe, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Pancho Iturrate va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pere Lluís Esteve de Nonaspe va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ramon Silas Wolffram s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.