Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PRIORO C.F. (798600) - "Aqui la peña está muy loca" (1462918) » 611096884: T54/J13/II

Liga 611096884 Información oficial sobre el partido 611096884 en Hattrick

25.11.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 13 / II.3 (3406)

PRIORO C.F. Alineación oficial del equipo 'PRIORO C.F.' en el partido 0 - 2 "Aqui la peña está muy loca" Alineación oficial del equipo '"Aqui la peña está muy loca"' en el partido
0 - 1 Juan Miguel Alemán Pardo (20')
0 - 2 Sustrai Aizpurueta (83')
PRIORO C.F. Alineación oficial del equipo 'PRIORO C.F.' en el partido 0 - 2 "Aqui la peña está muy loca" Alineación oficial del equipo '"Aqui la peña está muy loca"' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PRIORO C.F. Alineación oficial del equipo 'PRIORO C.F.' en el partido 2 - 0 "Aqui la peña está muy loca" Alineación oficial del equipo '"Aqui la peña está muy loca"' en el partido
Tiene mala suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PRIORO C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 es va veure una gran oportunitat per a PRIORO per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ascanio Regidor, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Eddy Blackborough de PRIORO va intentar batre la porteria rival al minut 26 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Ascanio Regidor de PRIORO va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 59, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Cedric Hainer va estar a punt d'empatar per a PRIORO quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Balbino Manassero va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al 84, Ivan Stefanov hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Balbino Manassero. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Eddy Blackborough no oblidarà el que li va passar durant el minut 86. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Silveri Servelló de PRIORO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

"Aqui la peña está muy loca"

Goles Goles

  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Juan Miguel Alemán Pardo de "Aqui va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 119 Minuto 83 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Juan Miguel Alemán Pardo va treure un córner llarg cap al segon pal que en Sustrai Aizpurueta, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 9 (Ocasión de contra de falta): El "Aqui va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Juan Miguel Alemán Pardo la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 240 Minuto 27 (Ocasión de contra de falta): "Aqui van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 27 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Juan Miguel Alemán Pardo no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de "Aqui va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Baltz Garraitza, però el porter rival va fer una gran aturada.