Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MCrKrBe (440768) - azulyblanco (313142) » 61047474: T16/J12/VIII

Liga 61047474 Información oficial sobre el partido 61047474 en Hattrick

25.03.2006 15:10:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 12 / VIII.896 (54697)

u.d.jrodrigo´s club Alineación oficial del equipo 'u.d.jrodrigo´s club' en el partido 1 - 2 Utiel Alineación oficial del equipo 'Utiel' en el partido
0 - 1 Marcos Cabuérniga (72')
Abel Pérez (80') 1 - 1
1 - 2 Ugo Troiano (89')
u.d.jrodrigo´s club Alineación oficial del equipo 'u.d.jrodrigo´s club' en el partido 1 - 2 Utiel Alineación oficial del equipo 'Utiel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
u.d.jrodrigo´s club Alineación oficial del equipo 'u.d.jrodrigo´s club' en el partido 2 - 0 Utiel Alineación oficial del equipo 'Utiel' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

u.d.jrodrigo´s club

Goles Goles

  • 117 Minuto 80 (Gol evento especial cansancio): Daniel Hincapié estava destrossat a aquestes alçades de partit. Abel Pérez se'n va aprofitar, no va tenir problemes per driblar-lo i va aconseguir d'aquesta manera el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): u.d.jrodrigo´s va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 20 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Abel Pérez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): u.d.jrodrigo´s va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Daniel Pérez Calvo en un 1 contra 1 amb el porter Lubomir Rozanski, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 214 Minuto 74 (Ocasión de penalti): u.d.jrodrigo´s tenia un penal al seu favor al minut 74, però el porter va aturar el xut de Ángel Clemente Guerra amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Lubomir Rozanski, t'estimo!!!''
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Nicolas Moret va estar a punt d'avançar els locals al minut 84 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Nicolas Moret va estar a punt d'acabar en gol al minut 85, però el porter visitant Lubomir Rozanski va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): u.d.jrodrigo´s per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 87, quan Abel Pérez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Nicolas Moret, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Utiel

Goles Goles

  • 105 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Marcos Cabuérniga rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Cris Paniello, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!
  • 141 Minuto 89 (Gol de contra por el centro): Utiel va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 89, quan Ugo Troiano, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 2.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Daniel Hincapié no era cap impediment.