Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de Pontevedra (489823) - Los Avispas (485980) » 61042003: T16/J8/VIII

Liga 61042003 Información oficial sobre el partido 61042003 en Hattrick

25.02.2006 15:10:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 8 / VIII.842 (54643)

Sporting de Pontevedra Alineación oficial del equipo 'Sporting de Pontevedra' en el partido 5 - 0 xampa_team Alineación oficial del equipo 'xampa_team' en el partido
Zacharias Funk (4') 1 - 0
Zacharias Funk (41') 2 - 0
Marc Belloir (43') 3 - 0
Rafael Jaén (59') 4 - 0
Marc Belloir (60') 5 - 0
Sporting de Pontevedra Alineación oficial del equipo 'Sporting de Pontevedra' en el partido 5 - 0 xampa_team Alineación oficial del equipo 'xampa_team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Sporting de Pontevedra Alineación oficial del equipo 'Sporting de Pontevedra' en el partido 7 - 0 xampa_team Alineación oficial del equipo 'xampa_team' en el partido
Tiene mala suerte 7.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Pontevedra

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Zacharias Funk va donar a Pontevedra un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, Pontevedra va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Zacharias Funk, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Marc Belloir va incrementar l'avantatge de Pontevedra amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Rafael Jaén, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Pontevedra.
  • 106 Minuto 60 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Pontevedra sempre confia amb les genialitats d'en Marc Belloir; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Marc Belloir de Pontevedra va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 45 (Ocasión por la derecha): Al minut 45 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Zacharias Funk de Pontevedra va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pietro Luca Frittelli de Pontevedra va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Marc Belloir gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gerard Bometon va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 45, Jani Laasimo de Pontevedra va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marc Belloir de Pontevedra la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

xampa_team

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Lars Andersen va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Briz de xampa_team es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 55 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 55 del partit, Enrique Briz de l'equip xampa_team, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): Lucio Paterna de xampa_team va abandonar el terreny de joc després de 24 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Miguel Rizaldos va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 54 (Lesión): xampa_team es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Alberto Carpio Marcos no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Alberto Martínez al camp.