Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

astro club (488052) - Orcos Guays F.C. (439656) » 61004961: T16/J3/VIII

Liga 61004961 Información oficial sobre el partido 61004961 en Hattrick

21.01.2006 15:10:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 3 / VIII.223 (54024)

ns vamos al badulake Alineación oficial del equipo 'ns vamos al badulake' en el partido 5 - 4 Parracios City Oeste (Ciudad sin Ley) Alineación oficial del equipo 'Parracios City Oeste (Ciudad sin Ley)' en el partido
Catello Benedetto (29') 1 - 0
1 - 1 Emili Puyal (33')
1 - 2 Fernando Sánchez (36')
Catello Benedetto (38') 2 - 2
Antoni Fonts (40') 3 - 2
3 - 3 Fernando Sánchez (41')
Hansgeorg von Mossner (64') 4 - 3
Antoni Fonts (67') 5 - 3
5 - 4 Emili Puyal (83')
ns vamos al badulake Alineación oficial del equipo 'ns vamos al badulake' en el partido 5 - 4 Parracios City Oeste (Ciudad sin Ley) Alineación oficial del equipo 'Parracios City Oeste (Ciudad sin Ley)' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
ns vamos al badulake Alineación oficial del equipo 'ns vamos al badulake' en el partido 6 - 1 Parracios City Oeste (Ciudad sin Ley) Alineación oficial del equipo 'Parracios City Oeste (Ciudad sin Ley)' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ns vamos al badulake

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): badulake va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 29 Catello Benedetto va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 105 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Catello Benedetto rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Hansgeorg von Mossner, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 2 a l'estadi!
  • 107 Minuto 40 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Antoni Fonts! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 3 - 2.
  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): Hansgeorg von Mossner va donar a badulake un avantatge de 4 - 3, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de badulake pel centre va donar un gran resultat: el gol de Antoni Fonts va posar el 5 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El jugador local Martí Cardona per poc que no incrementa el marcador al minut 69. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Eduardo Trincado va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 35 (Tirita (médico)): Herman Chaves va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Parracios City Oeste (Ciudad sin Ley)

Goles Goles

  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 33. L'anotador per Parracios va ser Emili Puyal, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Fernando Sánchez quedar desmarcat i marcar per a Parracios al minut 36. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 163 Minuto 41 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 41. L'anotador per Parracios va ser Fernando Sánchez, que així va deixar el marcador en 3 - 3.
  • 152 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Parracios va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 5 - 4 quan Emili Puyal va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Adrao Mur de Parracios, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 39, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Parracios va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Fernando Sánchez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adrao Mur de Parracios va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrao Mur va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Parracios va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.