Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almusangeles city (308542) - Madrid Capital CF (486361) » 61004882: T16/J11/VIII

Liga 61004882 Información oficial sobre el partido 61004882 en Hattrick

18.03.2006 15:10:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 11 / VIII.221 (54022)

real sojuela C.F. Alineación oficial del equipo 'real sojuela C.F.' en el partido 0 - 2 Casa Puentes Alineación oficial del equipo 'Casa Puentes' en el partido
0 - 1 Pedro Fernández (34')
0 - 2 Baldomero Montón (76')
real sojuela C.F. Alineación oficial del equipo 'real sojuela C.F.' en el partido 0 - 2 Casa Puentes Alineación oficial del equipo 'Casa Puentes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
real sojuela C.F. Alineación oficial del equipo 'real sojuela C.F.' en el partido 0 - 1 Casa Puentes Alineación oficial del equipo 'Casa Puentes' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real sojuela C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): sojuela per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Fabricio Herbojo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 212 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): El jugador de sojuela Luis María Goikoetxea quasi va assolir l'empat al minut 49 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Provedo de sojuela la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 23 (Lesión): El jugador de sojuela Pedro Retegui va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Ignacio Provedo va entrar en el seu lloc.

Casa Puentes

Goles Goles

  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Puentes va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Pedro Fernández va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 184 Minuto 76 (Gol de penalti): Al minut 76 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Puentes, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Baldomero Montón va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12 de partit, Pedro Fernández quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gonzalo Borraz va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Carlos Sinca va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Juan Antonio Eguiaga de Puentes va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 79 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Teo Montolío de Puentes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.