Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RIO EBRO ABRAHAM (1462534) - Ribeira do Berbés (119213) » 609956773: T54/R1

Copa 609956773 Información oficial sobre el partido 609956773 en Hattrick

30.08.2017 12:00:00
Copa: Temporada 54 / Ronda 1

Zona Wifi Alineación oficial del equipo 'Zona Wifi' en el partido 7 - 8 Cro Magnon f.c. Alineación oficial del equipo 'Cro Magnon f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Zona Wifi Alineación oficial del equipo 'Zona Wifi' en el partido 4 - 0 Cro Magnon f.c. Alineación oficial del equipo 'Cro Magnon f.c.' en el partido
Tiene bastante suerte 3.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zona Wifi

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a 卓 (Zhuo) 川福 (Chuanfu) de Zona aconseguir un gol al minut 17 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 69, Wolfgang Kalnein va pentinar un córner cap al segon pal que Norbert Walde va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.
  • 121 Minuto 113 (Gol por el centro): Al minut 113 els aficionats van embogir quan en 卓 (Zhuo) 川福 (Chuanfu) va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Zona.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després 卓 (Zhuo) 川福 (Chuanfu) de Zona va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Zona va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Abraham Latuff en un 1 contra 1 amb el porter Carlos Alberto Sesma, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Norbert Walde del Zona ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ekmel Sevük va estar a punt d'avançar els locals al minut 29 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ekmel Sevük va estar a punt de sentenciar el partit al minut 74, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 218 Minuto 88 (Ocasión evento especial córner peinado): 卓 (Zhuo) 川福 (Chuanfu) hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Ricard Maria Sala havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 233 Minuto 117 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Guillaume Yven va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Freerk Hulsebos va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Zona 卓 (Zhuo) 川福 (Chuanfu) no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Carlos Alberto Sesma es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Abraham Latuff anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 5 per a Zona.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Norbert Walde de Zona, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Carlos Alberto Sesma en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 6.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Zona Ekmel Sevük, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Carlos Alberto Sesma. El marcador continuava 7 - 7.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Zona Toni Lapuente va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Jörg Forster xutant per a Zona va fer anar la pilota just on la volia, però Carlos Alberto Sesma, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

Cro Magnon f.c.

Goles Goles

  • 140 Minuto 20 (Gol de contra de falta): Picapiedra va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Tore Larsson la va transformar en el 1 - 1.
  • 119 Minuto 88 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Denis Otto va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 2 al minut 88.
  • 163 Minuto 118 (Gol por la derecha): El jugador visitant Skeggi Edgarsson va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 118 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 75 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Skeggi Edgarsson va superar els defenses rivals per velocitat al minut 75 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Picapiedra, Tore Larsson, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Renato Palacios de Picapiedra, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Heriberto Fabela en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Robin Svantesson de Picapiedra és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 6 - 6.
  • 057 Minuto 128 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Picapiedra Raphaël Cornière va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Heriberto Fabela va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 7 - 7
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Picapiedra Enrico Mauro Iorizzo va intentar enganyar Heriberto Fabela amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 7 - 7.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Vojtěch Balý de Picapiedra va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 7 - 7.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): En Abbott Saqer anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 8 per a Picapiedra.