Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bones boomers (799862) - Chesterfield AB F.C. (487344) » 609956182: T54/R1

Copa 609956182 Información oficial sobre el partido 609956182 en Hattrick

30.08.2017 12:00:00
Copa: Temporada 54 / Ronda 1

bones boomers Alineación oficial del equipo 'bones boomers' en el partido 4 - 5 Chesterfield AB F.C. Alineación oficial del equipo 'Chesterfield AB F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
bones boomers Alineación oficial del equipo 'bones boomers' en el partido 1 - 1 Chesterfield AB F.C. Alineación oficial del equipo 'Chesterfield AB F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,8 % 36,9 % 33,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bones boomers

Goles Goles

  • 111 Minuto 109 (Gol por el centro): Gregorio Cunzuta s'emportà una gran ovació del públic local al minut 109, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de bones va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Bobo Thielicke, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Gregorio Cunzuta del bones ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Gregorio Cunzuta de bones va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Harro Pfleiderer de bones es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 52 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Harro Pfleiderer de bones es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 52.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Bobo Thielicke de bones, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Kike Erauno en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de bones, Jenson Stockwell, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador David Ordóñez de bones va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 057 Minuto 127 (Penalti marcado (nervioso)): Sébastien Décoster de bones va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Kike Erauno s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 4 - 4.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de bones, Frederick Donnellon, col·locà la pilota just a les mans d'en Kike Erauno. El marcador: 4 - 5.

Chesterfield AB F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 102 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Chesterfield va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Yuriy Timkov va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Frederick Donnellon va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Es duien 70 minuts de partit jugats quan Jean-Philippe Leuzinger va estar a punt de posar per davant a Chesterfield amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jenson Stockwell va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 108 (Ocasión por la derecha): Després de 108 minuts, Guillermo Elosidieta va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jenson Stockwell va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jean-Philippe Leuzinger de Chesterfield va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 24 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Eugenio Falasconi no li va importar gens ni mica.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Jaron van de Korput va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Jean-Philippe Leuzinger anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Chesterfield.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Andriy Zhuk va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Miloš Kovačević de Chesterfield, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jenson Stockwell en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.