Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rebotes FC (313544) - EGARA TRONS (488151) » 60977570: T16/J3/VII

Liga 60977570 Información oficial sobre el partido 60977570 en Hattrick

21.01.2006 15:00:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 3 / VII.758 (38794)

Tximi FT Alineación oficial del equipo 'Tximi FT' en el partido 2 - 1 EGARA TRONS Alineación oficial del equipo 'EGARA TRONS' en el partido
0 - 1 Kemal Darwish (43')
Pablo Taboada (52') 1 - 1
Bengt Joelsson (77') 2 - 1
Tximi FT Alineación oficial del equipo 'Tximi FT' en el partido 2 - 1 EGARA TRONS Alineación oficial del equipo 'EGARA TRONS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tximi FT Alineación oficial del equipo 'Tximi FT' en el partido 2 - 0 EGARA TRONS Alineación oficial del equipo 'EGARA TRONS' en el partido
Tiene un resultado normal 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tximi FT

Goles Goles

  • 110 Minuto 52 (Gol de falta): L'empat per part de Tximi va arribar al minut 52 quan Pablo Taboada va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 els aficionats van embogir quan en Bengt Joelsson va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Tximi.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rafael Díaz Revorio va estar a punt d'avançar els locals al minut 6 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Tximi va estar a punt de posar-se per davant al minut 37 però Alessandro Trombetti va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Pablo Taboada quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Rafael Díaz Revorio del Tximi ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Elio de Tximi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 70 (Lesión): El jugador de Tximi Francisco Jesús Sánchez va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Oriol Valls va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 74 (Tirita): Al minut 74 de partit, el jugador José Penichet de Tximi es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

EGARA TRONS

Goles Goles

  • 108 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Jean-Guy Beauchamp és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Kemal Darwish perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): EGARA van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 12, però Kemal Darwish va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): EGARA va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 33, quan Viljo Lääne va quedar-se sol davant el porter Marçal Creus, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Giray Caymaz de EGARA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 69 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Jordi Viladoms després que el jugador de EGARA li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.