Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

eltikitaka (439130) - Lodejoya (313831) » 60975518: T16/J8/VII

Liga 60975518 Información oficial sobre el partido 60975518 en Hattrick

25.02.2006 15:00:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 8 / VII.721 (38757)

SanFrancis Alineación oficial del equipo 'SanFrancis' en el partido 3 - 0 A.C. Madipo Alineación oficial del equipo 'A.C. Madipo ' en el partido
Juan Llauradó (5') 1 - 0
David Célestin (16') 2 - 0
Jorge Domínguez (48') 3 - 0
SanFrancis Alineación oficial del equipo 'SanFrancis' en el partido 3 - 0 A.C. Madipo Alineación oficial del equipo 'A.C. Madipo ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
SanFrancis Alineación oficial del equipo 'SanFrancis' en el partido 6 - 0 A.C. Madipo Alineación oficial del equipo 'A.C. Madipo ' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SanFrancis

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): SanFrancis, atacant per l'esquerra al minut 5, va aprofitar el magnífic llançament de Juan Llauradó per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 16 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de SanFrancis pel centre va donar un gran resultat: el gol de David Célestin va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jorge Domínguez, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a SanFrancis.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 13 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Albertus Tessens va sortir molt desviat al minut 13.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Juan Carlos Sánchez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 61, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet David Célestin va estar a punt de sentenciar el partit al minut 81, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 2, David Célestin de SanFrancis va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gaxen García de SanFrancis es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): SanFrancis va fer una substitució al minut 24. Juan Llauradó va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Rubén Ezpeleta.

A.C. Madipo

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 10 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Anders Silverskär de Madipo va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Gabriel Mihalcea que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Madipo Thijs Vrancken quasi marca al minut 74 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Cristian Sandu l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Alejandro Monferrer va fer una estirada espectacular al minut 80, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Amadeusz Wołowicz.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 9, Thijs Vrancken de Madipo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.