Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BdN Killers (437154) - Real Camino de Madrid (31189) » 60974508: T16/J7/VII

Liga 60974508 Información oficial sobre el partido 60974508 en Hattrick

18.02.2006 15:00:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 7 / VII.703 (38739)

BdN Killers Alineación oficial del equipo 'BdN Killers' en el partido 1 - 1 Real Camino de Madrid Alineación oficial del equipo 'Real Camino de Madrid' en el partido
0 - 1 Attila Pinczés (5')
Dominikus Berners (9') 1 - 1
BdN Killers Alineación oficial del equipo 'BdN Killers' en el partido 1 - 1 Real Camino de Madrid Alineación oficial del equipo 'Real Camino de Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BdN Killers Alineación oficial del equipo 'BdN Killers' en el partido 2 - 0 Real Camino de Madrid Alineación oficial del equipo 'Real Camino de Madrid' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BdN Killers

Goles Goles

  • 111 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9, Dominikus Berners va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Dominikus Berners va estar a punt d'avançar els locals al minut 31 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Jocke Carlsson del Killers ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Killers va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Arvis Bislis en un 1 contra 1 amb el porter Matthias Stoß, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Albert Wisse del Killers ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Killers va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 75 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Javier Hormigos ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Killers va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Tom Stiglund en un 1 contra 1 amb el porter Matthias Stoß, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Ángel Orejón de Killers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Real Camino de Madrid

Goles Goles

  • 137 Minuto 5 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Xuacu Sotero va anar a parar al cap de Attila Pinczés que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Camino el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Attila Pinczés quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jocke Carlsson es va comportar com un juvenil al minut 39 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Attila Pinczés de Camino es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 12 (Lesión): El jugador de Camino Miguel Cando va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Ricardo Serrano va entrar en el seu lloc.