Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Campero de pollo (487319) - talbotsambals (486314) » 60971091: T16/J7/VII

Liga 60971091 Información oficial sobre el partido 60971091 en Hattrick

18.02.2006 15:00:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 7 / VII.642 (38678)

Exterminadores C.F. Alineación oficial del equipo 'Exterminadores C.F.' en el partido 1 - 2 talbotsambals Alineación oficial del equipo 'talbotsambals' en el partido
0 - 1 Jan Hangen (39')
Javier Jiménez (40') 1 - 1
1 - 2 Armando Rubio (65')
Exterminadores C.F. Alineación oficial del equipo 'Exterminadores C.F.' en el partido 1 - 2 talbotsambals Alineación oficial del equipo 'talbotsambals' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Exterminadores C.F. Alineación oficial del equipo 'Exterminadores C.F.' en el partido 1 - 3 talbotsambals Alineación oficial del equipo 'talbotsambals' en el partido
Tiene un resultado normal 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,9 % 1,8 % 83,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Exterminadores C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40, Javier Jiménez va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Martí Bohórquez va estar a punt d'empatar per a Exterminadores quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Gregory Holstein-Oldenburg va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Àlex Moià de Exterminadores es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ginés Palacios de Exterminadores es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gert Jan Kerstgens de Exterminadores la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 14 (Tirita (médico)): Javier Jiménez va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Exterminadores es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): Miguel Ángel Isla de Exterminadores va abandonar el terreny de joc després de 69 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Martí Bohórquez va entrar en el seu lloc.

talbotsambals

Goles Goles

  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Jan Hangen va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 39.
  • 170 Minuto 65 (Gol de falta): Armando Rubio va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 65. 1 - 2 per a talbotsambals.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Es duien 11 minuts de partit jugats quan José Luis Marín va estar a punt de posar per davant a talbotsambals amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Fernando Mera va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): talbotsambals va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 32, quan Jan Hangen va quedar-se sol davant el porter Fernando Mera, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Malik Yazdanyar va marcar al minut 34 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 274 Minuto 42 (Ocasión de penalti): Al minut 42, Armando Rubio de talbotsambals va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): talbotsambals va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 48, quan José Luis Marín va quedar-se sol davant el porter Fernando Mera, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): talbotsambals va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Fernando Mera va desviar el xut final de José Luis Marín després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Luis Marín de talbotsambals la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jan Hangen de talbotsambals es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 85 (Lesión): talbotsambals es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Earle Bateman no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Fernando Naranjo al camp.