Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tronkosfc (438951) - Blues Breakers (491003) » 60969941: T16/J14/VII

Liga 60969941 Información oficial sobre el partido 60969941 en Hattrick

08.04.2006 15:00:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 14 / VII.621 (38657)

LosPutosAmosFC Alineación oficial del equipo 'LosPutosAmosFC' en el partido 1 - 1 Real Deportivo de Siero Alineación oficial del equipo 'Real Deportivo de Siero' en el partido
Raniero Campilongo (38') 1 - 0
1 - 1 Pierre-Jean Noé (78')
LosPutosAmosFC Alineación oficial del equipo 'LosPutosAmosFC' en el partido 1 - 1 Real Deportivo de Siero Alineación oficial del equipo 'Real Deportivo de Siero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LosPutosAmosFC Alineación oficial del equipo 'LosPutosAmosFC' en el partido 2 - 0 Real Deportivo de Siero Alineación oficial del equipo 'Real Deportivo de Siero' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LosPutosAmosFC

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Raniero Campilongo de LosPutosAmosFC aconseguir un gol al minut 38 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): LosPutosAmosFC va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alessandro Valli en un 1 contra 1 amb el porter Matías Cueto, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José Mota va estar a punt d'acabar en gol al minut 28, però el porter visitant Matías Cueto va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Matías Cueto al minut 39 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan José Mota va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49, José Mota gairebé va marcar per a LosPutosAmosFC des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Matías Cueto al minut 66 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alessandro Valli va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 220 Minuto 84 (Ocasión de falta): Amb 84 minuts disputats, Jesús Manuel Borbón gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Matías Cueto va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): LosPutosAmosFC va fer una substitució al minut 82. Leonhard Slotema va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Silvèn Ture.

Real Deportivo de Siero

Goles Goles

  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 78. L'anotador per Deportivo va ser Pierre-Jean Noé, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): Al minut 31, Jean-Louis Scheliha de Deportivo va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oscar Carneiro de Deportivo es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Castelo de Deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 40 (Lesión grave): Després de 40 minuts, Deportivo va veure com el seu jugador Frans Stikvoort havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Juan Castelo entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 32 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Pablo Fatjó no li va importar gens ni mica.
  • 304 Minuto 74 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Pierre-Jean Noé. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.