Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mekines C.F (434434) - La guitarra (118744) » 60968769: T16/J1/VII

Liga 60968769 Información oficial sobre el partido 60968769 en Hattrick

07.01.2006 15:00:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 1 / VII.601 (38637)

@[email protected]. Alineación oficial del equipo '@USTR@LF.C.' en el partido 3 - 1 Terraza FC Alineación oficial del equipo 'Terraza FC' en el partido
0 - 1 Joakim Knölén (18')
Pablo Burón (62') 1 - 1
Manuel Hornos (75') 2 - 1
Ricardo Cintero (76') 3 - 1
@[email protected]. Alineación oficial del equipo '@USTR@LF.C.' en el partido 3 - 1 Terraza FC Alineación oficial del equipo 'Terraza FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
@[email protected]. Alineación oficial del equipo '@USTR@LF.C.' en el partido 3 - 1 Terraza FC Alineación oficial del equipo 'Terraza FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

@[email protected].

Goles Goles

  • 137 Minuto 62 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Maarten Paais va anar a parar al cap de Pablo Burón que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a AUSTRAL el 1 - 1.
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): AUSTRAL va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 75 Manuel Hornos va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ricardo Cintero, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a AUSTRAL.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Manuel Hornos va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Juan Sánchez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Pablo Burón va estar a punt d'empatar per a AUSTRAL quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Juan Sánchez va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Manuel Hornos va estar a punt d'empatar per a AUSTRAL quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Juan Sánchez va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Tamam al-Thaqafi de AUSTRAL va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 15 (Lesión): AUSTRAL es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Tom Dehais no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Raúl Babiano al camp.

Terraza FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al minut 18 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Joakim Knölén que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Auke Aletten, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 56 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Terraza va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marco Belmont de Terraza la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.