Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

johel's team (439840) - C.A. Autos Locos (439947) » 60964983: T16/J6/VII

Liga 60964983 Información oficial sobre el partido 60964983 en Hattrick

11.02.2006 15:00:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 6 / VII.533 (38569)

Marfallones in darknes Alineación oficial del equipo 'Marfallones in darknes' en el partido 2 - 1 sokar´s revenge Alineación oficial del equipo 'sokar´s revenge' en el partido
Albert Rodrigo (15') 1 - 0
Albert Rodrigo (19') 2 - 0
2 - 1 Bernhard Babski (83')
Marfallones in darknes Alineación oficial del equipo 'Marfallones in darknes' en el partido 2 - 1 sokar´s revenge Alineación oficial del equipo 'sokar´s revenge' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Marfallones in darknes Alineación oficial del equipo 'Marfallones in darknes' en el partido 0 - 2 sokar´s revenge Alineación oficial del equipo 'sokar´s revenge' en el partido
Tiene suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marfallones in darknes

Goles Goles

  • 142 Minuto 15 (Gol de contra por la izquierda): Albert Rodrigo va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Marfallones i marcant el 1 - 0.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Albert Rodrigo es va introduir dins la defensa central al minut 19, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Marfallones va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sergio Olagüe, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 236 Minuto 53 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Claudio Ruda es va comportar com un juvenil al minut 53 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 230 Minuto 73 (Ocasión de falta): Sergio Olagüe va sorprendre Ruben Viljanen amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Gunnar Ranum, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 302 Minuto 82 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Sergio Olagüe estava fent un bon partit.

sokar´s revenge

Goles Goles

  • 153 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, Bernhard Babski va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per sokar´s en aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Niklas Liljenskär va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Robertjan Corthals la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de sokar´s havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Robertjan Corthals quasi redueix la diferència al marcador al minut 67, però una gran estirada d'en Lovrenc Radulović va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Després de 80 minuts jugats, Ilmo Savula es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Yiorgos Chaliampalas.