Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCPortugues (309954) - Los Porteros CF (311715) » 60961900: T16/J5/VII

Liga 60961900 Información oficial sobre el partido 60961900 en Hattrick

04.02.2006 15:00:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 5 / VII.478 (38514)

Llívia C.F. Alineación oficial del equipo 'Llívia C.F.' en el partido 0 - 1 Ese Cai OE Alineación oficial del equipo 'Ese Cai OE' en el partido
0 - 1 Carlos Gustavo Méndez (26')
Llívia C.F. Alineación oficial del equipo 'Llívia C.F.' en el partido 0 - 1 Ese Cai OE Alineación oficial del equipo 'Ese Cai OE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Llívia C.F. Alineación oficial del equipo 'Llívia C.F.' en el partido 1 - 2 Ese Cai OE Alineación oficial del equipo 'Ese Cai OE' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,7 % 9,0 % 68,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Llívia C.F.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Folke Mathiasen després que el jugador de Llívia li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hilmar Runólfsson de Llívia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 59 (Lesión leve): Després de 59 minuts jugats, Maciek Szopa es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Heinrich Janisch.

Ese Cai OE

Goles Goles

  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): Ese va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 26, quan Carlos Gustavo Méndez, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Ese va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Miguel Castañuera va desviar el xut final de Henk Dalibard després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Iván Fernández va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60 de partit, Mieczysław Sarbinowski va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 280 Minuto 77 (Ocasión de falta): Henk Dalibard va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 23 (Tarjeta roja directa): Al minut 23, Hanisi Mureithi de Ese va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bogdãnel Fieraru de Ese la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Després de 37 minuts jugats, Reinaart Bliemer es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Juan Moreno Insertis.
  • 095 Minuto 39 (Lesión): Ese es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Carlos Gustavo Méndez no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Mieczysław Sarbinowski al camp.