Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C/HONDA (437274) - FC Dobleporro (314458) » 60959466: T16/J13/VII

Liga 60959466 Información oficial sobre el partido 60959466 en Hattrick

01.04.2006 15:00:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 13 / VII.434 (38470)

Sporting - Xixón Alineación oficial del equipo 'Sporting - Xixón' en el partido 1 - 2 San Felix de la Vega Alineación oficial del equipo 'San Felix de la Vega' en el partido
Eyal Hazan (31') 1 - 0
1 - 1 Juan Altube (72')
1 - 2 Miguel Cachaza (77')
Sporting - Xixón Alineación oficial del equipo 'Sporting - Xixón' en el partido 1 - 2 San Felix de la Vega Alineación oficial del equipo 'San Felix de la Vega' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Sporting - Xixón Alineación oficial del equipo 'Sporting - Xixón' en el partido 5 - 0 San Felix de la Vega Alineación oficial del equipo 'San Felix de la Vega' en el partido
Es un cenizo 4.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting - Xixón

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Eyal Hazan va donar a Sporting un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 109 Minuto 72 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Ignacio Trapote va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Juan Altube va aprofitar el regal, anotant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3, Fernando Gallegos Alvarado arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Sporting va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 24 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Christian Turmel ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Fernando Gallegos Alvarado es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Fernando Gallegos Alvarado va estar a punt de sentenciar el partit al minut 54, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Matías Muller es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 213 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Després de 80 minuts, Fernando Gallegos Alvarado va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

San Felix de la Vega

Goles Goles

  • 172 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Passats 77 minuts de partit, Felix es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Miguel Cachaza es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, un refús desafortunat de Paco Failde, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Juan Altube no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a John Douma de Felix la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Miguel Cachaza de Felix va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Ignacio Centurión de Felix es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.