Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DeMoving (438578) - Dabajo's Team (774068) » 60950968: T16/J3/VII

Liga 60950968 Información oficial sobre el partido 60950968 en Hattrick

21.01.2006 15:00:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 3 / VII.283 (38319)

Os herexes vingativos FC Alineación oficial del equipo 'Os herexes vingativos FC' en el partido 1 - 0 Los bucaneros Alineación oficial del equipo 'Los bucaneros' en el partido
Derlis Villareal (39') 1 - 0
Os herexes vingativos FC Alineación oficial del equipo 'Os herexes vingativos FC' en el partido 1 - 0 Los bucaneros Alineación oficial del equipo 'Los bucaneros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Os herexes vingativos FC Alineación oficial del equipo 'Os herexes vingativos FC' en el partido 5 - 0 Los bucaneros Alineación oficial del equipo 'Los bucaneros' en el partido
Es un cenizo 4.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os herexes vingativos FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Derlis Villareal va donar a Herexes un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28, Tim Säflind arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, Tim Säflind gairebé va marcar per a Herexes des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Raphaël Tournier de Herexes va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Derlis Villareal es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Los bucaneros

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 13 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Brice Rouzic va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 274 Minuto 37 (Ocasión de penalti): Al minut 37, Carlos Bejega de bucaneros va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 262 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): bucaneros va estar a punt d'empatar al 43 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Carlos Bejega que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 45 (Ocasión por el centro): bucaneros va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Carlos Bejega es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Dik Harms de bucaneros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Berto de bucaneros es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.