Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Blowind (436660) - TOWERS TEAM (119762) » 60942066: T16/J4/VII

Liga 60942066 Información oficial sobre el partido 60942066 en Hattrick

28.01.2006 15:00:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 4 / VII.124 (38160)

crash&ko-girl team Alineación oficial del equipo 'crash&ko-girl team' en el partido 0 - 1 darkuack's team Alineación oficial del equipo 'darkuack's team' en el partido
0 - 1 Adrián Arnedo (68')
crash&ko-girl team Alineación oficial del equipo 'crash&ko-girl team' en el partido 0 - 1 darkuack's team Alineación oficial del equipo 'darkuack's team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
crash&ko-girl team Alineación oficial del equipo 'crash&ko-girl team' en el partido 2 - 1 darkuack's team Alineación oficial del equipo 'darkuack's team' en el partido
Tiene mala suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,6 % 2,3 % 16,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

crash&ko-girl team

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Igor Marthy va estar a punt d'avançar els locals al minut 5 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Enrique Soucase del crash&ko-girl ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 7 (Lesión): crash&ko-girl es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Albano Roger no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Ignasi Fontán al camp.

darkuack's team

Goles Goles

  • 170 Minuto 68 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Adrián Arnedo al minut 68 va permetre a darkuacks prendre avantatge per 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Es duien 28 minuts de partit jugats quan Jesús Suárez va estar a punt de posar per davant a darkuacks amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Billy Jefferson va impedir un gol cantat.
  • 270 Minuto 57 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Adrián Arnedo al minut 57 semblava entrar, però Billy Jefferson va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Alberto Enguidanos va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Billy Jefferson, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stjepan Smolčić de darkuacks la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joan Aribau de darkuacks es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 58 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Stjepan Smolčić de darkuacks es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 58.