Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Álavo (438237) - El pulpo español (121647) » 60931418: T16/J3/VI

Liga 60931418 Información oficial sobre el partido 60931418 en Hattrick

21.01.2006 14:00:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 3 / VI.958 (15276)

Taniquetil Alineación oficial del equipo 'Taniquetil' en el partido 1 - 2 Magobias Team Alineación oficial del equipo 'Magobias Team' en el partido
Jesús Valverde (17') 1 - 0
1 - 1 Adalbod Glaubitz (29')
1 - 2 Johann Debrauwer (78')
Taniquetil Alineación oficial del equipo 'Taniquetil' en el partido 1 - 2 Magobias Team Alineación oficial del equipo 'Magobias Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Taniquetil Alineación oficial del equipo 'Taniquetil' en el partido 0 - 1 Magobias Team Alineación oficial del equipo 'Magobias Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Taniquetil

Goles Goles

  • 142 Minuto 17 (Gol de contra por la izquierda): Jesús Valverde va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Taniquetil i marcant el 1 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafał Buśkiewicz de Taniquetil es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 24 (Tirita): Al minut 24, Robbie Derksen de Taniquetil es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 090 Minuto 87 (Tirita): Al minut 87, Jesús Valverde de Taniquetil es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 59 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Mauro Tamayo va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Magobias Team

Goles Goles

  • 163 Minuto 29 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 29. L'anotador per Magobias va ser Adalbod Glaubitz, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 170 Minuto 78 (Gol de falta): Johann Debrauwer va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 78. 1 - 2 per a Magobias.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Rafael Delgado va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Paco Marbú, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 270 Minuto 34 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Johann Debrauwer al minut 34 semblava entrar, però Paco Marbú va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Tor Henriksson de Magobias, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 60, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 205 Minuto 74 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Magobias va estar a punt de marcar quan Joel Ståhlbom va fer una passada impressionant a Adalbod Glaubitz, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Rafael Delgado després de 83 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Paco Marbú va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Gonçal Jaraiz de Magobias va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones