Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

k pin k pan (434365) - Ricla99 (311847) » 60928661: T16/J14/VI

Liga 60928661 Información oficial sobre el partido 60928661 en Hattrick

08.04.2006 14:00:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 14 / VI.908 (15226)

KaRReTieR Alineación oficial del equipo 'KaRReTieR' en el partido 0 - 2 hipopotamos 3 Alineación oficial del equipo ' hipopotamos 3' en el partido
0 - 1 Joan Jiménez (8')
0 - 2 Peter Gerhardsson (28')
KaRReTieR Alineación oficial del equipo 'KaRReTieR' en el partido 0 - 2 hipopotamos 3 Alineación oficial del equipo ' hipopotamos 3' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KaRReTieR Alineación oficial del equipo 'KaRReTieR' en el partido 1 - 0 hipopotamos 3 Alineación oficial del equipo ' hipopotamos 3' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KaRReTieR

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Sergey Safronov de KaRReTieR va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Zdravko Potočnjak que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 201 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Sergey Safronov no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Apoloniusz Trafna no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Risto Lehkosuo de KaRReTieR va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 45 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Risto Lehkosuo va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que KaRReTieR va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ulrik Robertsson de KaRReTieR va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): Al minut 80, Sergey Safronov de KaRReTieR va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 83 (Lesión): KaRReTieR es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Niklas Hystål no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Massimo Klauser al camp.

hipopotamos 3

Goles Goles

  • 141 Minuto 8 (Gol de contra por el centro): Joan Jiménez va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, hipopotamos, al minut 8. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 143 Minuto 28 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de hipopotamos eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 28, Peter Gerhardsson va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Bacquet de hipopotamos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Ivan Lanoy després que el jugador de hipopotamos li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gert-jan Thieme de hipopotamos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.