Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Quitapenas (308755) - FC-Spartaco (438137) » 60922844: T16/J2/VI

Liga 60922844 Información oficial sobre el partido 60922844 en Hattrick

14.01.2006 14:00:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 2 / VI.805 (15123)

Quitapenas Alineación oficial del equipo 'Quitapenas' en el partido 1 - 6 Poseidonbeos Alineación oficial del equipo 'Poseidonbeos' en el partido
Victorien Huret (8') 1 - 0
1 - 1 Kim Braun (43')
1 - 2 Domingos Saldanha (47')
1 - 3 Domingos Saldanha (80')
1 - 4 Domingos Saldanha (83')
1 - 5 Sergio Briuolo (88')
1 - 6 Sergio Briuolo (90')
Quitapenas Alineación oficial del equipo 'Quitapenas' en el partido 1 - 6 Poseidonbeos Alineación oficial del equipo 'Poseidonbeos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Quitapenas Alineación oficial del equipo 'Quitapenas' en el partido 2 - 3 Poseidonbeos Alineación oficial del equipo 'Poseidonbeos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,5 % 8,6 % 69,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quitapenas

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Quitapenas, atacant per l'esquerra al minut 8, va aprofitar el magnífic llançament de Victorien Huret per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Ignacio Delgado una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de Elías Alcocer va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 202 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Victorien Huret va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 86 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Dirk Pantelo de Quitapenas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Yousif Al-Abdul de Quitapenas va abandonar el terreny de joc després de 85 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Arnold Kapsi va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 90 (Tirita (médico)): Fermín Albacete va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Quitapenas es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 094 Minuto 90 (Tirita (médico)): Ommar Hamdan Yazdanyar va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Poseidonbeos

Goles Goles

  • 162 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Kim Braun va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 43.
  • 106 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 47 minuts, Domingos Saldanha va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 2.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Domingos Saldanha de Poseidonbeos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 80. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Domingos Saldanha de Poseidonbeos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 83. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 141 Minuto 88 (Gol de contra por el centro): Poseidonbeos sabia com jugar al contraatac, i al minut 88, Sergio Briuolo va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 5.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Sergio Briuolo de Poseidonbeos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 6 al minut 90. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Sergio Briuolo per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 19, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 270 Minuto 44 (Ocasión de falta): Elías Alcocer va xutar magistralment una falta al minut 44 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Sergio Briuolo va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 82, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Alfredo Carrera de Poseidonbeos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Girón de Poseidonbeos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Sergio Briuolo de Poseidonbeos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 71 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Luis Alfredo Carrera va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.