Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kadreita (489134) - J_U_M (49096) » 60918462: T16/J13/VI

Liga 60918462 Información oficial sobre el partido 60918462 en Hattrick

01.04.2006 14:00:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 13 / VI.726 (15044)

Los Pateticos Alineación oficial del equipo 'Los Pateticos' en el partido 2 - 0 Utopia del Esperanto F.C. Alineación oficial del equipo 'Utopia del Esperanto F.C.' en el partido
Julian Felles (32') 1 - 0
Julian Felles (85') 2 - 0
Los Pateticos Alineación oficial del equipo 'Los Pateticos' en el partido 2 - 0 Utopia del Esperanto F.C. Alineación oficial del equipo 'Utopia del Esperanto F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Pateticos Alineación oficial del equipo 'Los Pateticos' en el partido 4 - 0 Utopia del Esperanto F.C. Alineación oficial del equipo 'Utopia del Esperanto F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 3.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Pateticos

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 els aficionats van embogir quan en Julian Felles va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Pateticos.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Pateticos va aconseguir el 2 - 0 quan Julian Felles va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Julian Felles va estar a punt d'avançar els locals al minut 8 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 24 (Ocasión de falta): Julian Felles quasi dona a Pateticos l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 234 Minuto 47 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 47 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Julian Felles estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Finn Boehme es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gerardus Nieuwenhuizen al minut 72 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Finn Boehme va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 85 (Ocasión de falta): Al minut 85, Julian Felles gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sönke Stöcker de Pateticos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Utopia del Esperanto F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Esperanto van sortir al contraatac amb encert al minut 14, però Carlos Sarriá no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Esperanto va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Arnold Viollet va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Mathias Deuber després que el jugador de Esperanto li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 21 (Lesión): Esperanto es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Arnold Viollet no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Yonatan Givati al camp.
  • 090 Minuto 87 (Tirita): Al minut 87, Gerardus Nieuwenhuizen de Esperanto es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.