Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Jojos (436002) - mant und (488736) » 60908261: T16/J11/VI

Liga 60908261 Información oficial sobre el partido 60908261 en Hattrick

18.03.2006 14:00:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 11 / VI.544 (14862)

pistateam Alineación oficial del equipo 'pistateam' en el partido 0 - 1 Mucha Jefatura F.C. Alineación oficial del equipo 'Mucha Jefatura F.C.' en el partido
0 - 1 Thor Gehlert (17')
pistateam Alineación oficial del equipo 'pistateam' en el partido 0 - 1 Mucha Jefatura F.C. Alineación oficial del equipo 'Mucha Jefatura F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pistateam Alineación oficial del equipo 'pistateam' en el partido 0 - 1 Mucha Jefatura F.C. Alineación oficial del equipo 'Mucha Jefatura F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pistateam

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): pistateam van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 12, però el xut de Cengizhan Aktaş des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Cengizhan Aktaş de pistateam va intentar batre la porteria rival al minut 35 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): pistateam van sortir al contraatac al minut 39, però Bengt Retov va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de pistateam va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Bengt Retov, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 213 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Després de 78 minuts, Cengizhan Aktaş va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després de 81 minuts, Sergio Herrera va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vincenzo Lima de pistateam es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.

Mucha Jefatura F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Thor Gehlert quedar desmarcat i marcar per a Jefatura al minut 17. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Jefatura va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 3, quan Raúl Escalada va quedar-se sol davant el porter Jaime Chozas, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Ramon Delgado va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 18, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Oleg Scherbakov, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 38 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Jefatura va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raúl Escalada de Jefatura la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Thor Gehlert de Jefatura va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Era el minut 33 quan després d'una dura entrada, el jugador Ramon Delgado de Jefatura s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 092 Minuto 70 (Lesión grave): Sergio Aburuza, de Jefatura, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Remko Kamps el va substituir.
  • 090 Minuto 83 (Tirita): Al minut 83, Norberts Zaveckis de Jefatura es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.