Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Auditores cf (1586855) - Ron Con Cola (123178) » 609049530: T53/R9

Copa 609049530 Información oficial sobre el partido 609049530 en Hattrick

05.07.2017 12:00:00
Copa: Temporada 53 / Ronda 9

Palencia City. Alineación oficial del equipo 'Palencia City.' en el partido 1 - 3 Ron Con Cola Alineación oficial del equipo 'Ron Con Cola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Palencia City. Alineación oficial del equipo 'Palencia City.' en el partido 1 - 1 Ron Con Cola Alineación oficial del equipo 'Ron Con Cola' en el partido
Tiene un resultado normal 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,2 % 17,3 % 25,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palencia City.

Goles Goles

  • 187 Minuto 62 (Gol tiro lejano): Després de 62 minuts el P. City., amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Lech Jurczyk sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 1 - 3 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 31 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Grodzisław Aleksandruk va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Donovan Slater el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 287 Minuto 33 (Ocasión tiro lejano): El P. City. se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 33, en Roque Dracena va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 50 (Ocasión tiro lejano): Al minut 50 un refús amb el peu d'en Calvin Mahon va anar a parar als peus del Lech Jurczyk que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 48 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Rafael Fajardo, que no va rendir al seu nivell habitual.

Ron Con Cola

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Muzak Lekaj que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): Neal Villasanti va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 2 per a Ron.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Abdezzahir Hachimi va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Abdezzahir Hachimi quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Vojan Purgaj, però la pilota va topar amb el travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 73 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Akram Homsi se sentia fresc com una rosa.