Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tonteam (486049) - moe.canavaro (489913) » 60896433: T16/J9/VI

Liga 60896433 Información oficial sobre el partido 60896433 en Hattrick

04.03.2006 14:00:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 9 / VI.333 (14651)

Los Movidas C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Movidas C.F.' en el partido 3 - 3 Los Minungüendos C.F Alineación oficial del equipo 'Los Minungüendos C.F' en el partido
Rien van Gisteren (2') 1 - 0
1 - 1 Chalerm Boon-mee (11')
Håkan Hammarén (29') 2 - 1
2 - 2 Martín Gatto (39')
Pablo Goitia (42') 3 - 2
3 - 3 Martín Gatto (90')
Los Movidas C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Movidas C.F.' en el partido 3 - 3 Los Minungüendos C.F Alineación oficial del equipo 'Los Minungüendos C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Los Movidas C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Movidas C.F.' en el partido 1 - 8 Los Minungüendos C.F Alineación oficial del equipo 'Los Minungüendos C.F' en el partido
Tiene suerte 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Movidas C.F.

Goles Goles

  • 139 Minuto 2 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Rien van Gisteren va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Luis Moreno per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 0
  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 els aficionats van embogir quan en Håkan Hammarén va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Movidas.
  • 124 Minuto 42 (Gol de penalti): Movidas va posar-se per davant 3 - 2 al minut 42, quan Pablo Goitia va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Movidas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 26, quan Pablo Goitia va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 209 Minuto 38 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Massimiliano Tardelli va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Rien van Gisteren va xutar a fora.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Ignacio Moltó es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo Goitia de Movidas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Håkan Hammarén s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniel Boti de Movidas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Goitia va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Movidas va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 90 (Tirita): Al minut 90 de partit, el jugador Carlos Ibarretxe de Movidas es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Los Minungüendos C.F

Goles Goles

  • 161 Minuto 11 (Gol por el centro): Als 11 minuts de partit, Chalerm Boon-mee de Minungüendos va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 39 minuts Martín Gatto va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 162 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Martín Gatto va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 3 - 3 al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 89 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Chalerm Boon-mee va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Salvador Díez de Minungüendos es va emportar una amonestació al minut 48 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 41 (Lesión grave): Després de 41 minuts, Minungüendos va veure com el seu jugador Justo Seco havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Reino Vehkamaa entraria per ocupar el seu lloc.
  • 092 Minuto 75 (Lesión grave): Sergio Melendro, de Minungüendos, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Frank Lelarge el va substituir.