Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alhaurín de la Torre C.F (486186) - Mezon F.C (309613) » 60882239: T16/J3/VI

Liga 60882239 Información oficial sobre el partido 60882239 en Hattrick

21.01.2006 14:00:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 3 / VI.80 (14398)

Gasteizko txapeldunak Alineación oficial del equipo 'Gasteizko txapeldunak' en el partido 1 - 3 Aramos Alineación oficial del equipo 'Aramos' en el partido
0 - 1 Endel Mölder (31')
Pekka Wahlmo (42') 1 - 1
1 - 2 Francisco Rita (45')
1 - 3 Endel Mölder (53')
Gasteizko txapeldunak Alineación oficial del equipo 'Gasteizko txapeldunak' en el partido 1 - 3 Aramos Alineación oficial del equipo 'Aramos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Gasteizko txapeldunak Alineación oficial del equipo 'Gasteizko txapeldunak' en el partido 0 - 4 Aramos Alineación oficial del equipo 'Aramos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gasteizko txapeldunak

Goles Goles

  • 113 Minuto 42 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Pekka Wahlmo de txapeldunak va aconseguir igualar el partit al minut 42, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4, Nicola Scognamiglio arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 13 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Enrique Selva després que el jugador de txapeldunak li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nicola Scognamiglio de txapeldunak la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Aramos

Goles Goles

  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Glenn Van Acker va anar directament als peus de Endel Mölder que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 171 Minuto 45 (Gol por el centro): Aramos agafava avantatge al minut 45 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Francisco Rita amb mestria.
  • 182 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Endel Mölder va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Aramos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ou Guan Xiu va desviar el xut final de Endel Mölder després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Aramos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ramon Riera va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 218 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner peinado): Thierry Hasselbaink hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Léo Arouet havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 de partit, Rodrigo Guijarro va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Ramon Riera va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 82, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Endel Mölder de Aramos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 58, Thierry Hasselbaink de Aramos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): El jugador de Aramos Endel Mölder va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Pärtel Metsma va entrar en el seu lloc.