Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

robersuert (312042) - caxton F.C (433940) » 60879321: T16/J2/VI

Liga 60879321 Información oficial sobre el partido 60879321 en Hattrick

14.01.2006 14:00:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 2 / VI.28 (14346)

Gambrinus F.C. Alineación oficial del equipo 'Gambrinus F.C.' en el partido 3 - 1 caxton F.C Alineación oficial del equipo 'caxton F.C' en el partido
Arnold van Leeuwen (3') 1 - 0
Arnold van Leeuwen (44') 2 - 0
2 - 1 Lovro Topli?ek (67')
Rosaldo Machado Borges (85') 3 - 1
Gambrinus F.C. Alineación oficial del equipo 'Gambrinus F.C.' en el partido 3 - 1 caxton F.C Alineación oficial del equipo 'caxton F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gambrinus F.C. Alineación oficial del equipo 'Gambrinus F.C.' en el partido 3 - 0 caxton F.C Alineación oficial del equipo 'caxton F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 2.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gambrinus F.C.

Goles Goles

  • 106 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Arnold van Leeuwen va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 3, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Gambrinus, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Arnold van Leeuwen, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Gambrinus.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Gambrinus va augmentar la diferència quan Rosaldo Machado Borges no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Miguel Ángel González al minut 28 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Arnold van Leeuwen va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 34 (Ocasión de falta): Al minut 34, Pedro Alcarria gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 40 quan Rosaldo Machado Borges de Gambrinus gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 215 Minuto 43 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de William Caderas quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 236 Minuto 77 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Pontus Fredriksson va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 77 de joc.
  • 234 Minuto 87 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 87 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Pedro Alcarria estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Alcarria de Gambrinus es va emportar una amonestació al minut 45 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Arnold van Leeuwen de Gambrinus es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 7 (Lesión leve): Gambrinus va fer una substitució al minut 7. Davy Nuijen va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Rosaldo Machado Borges.

caxton F.C

Goles Goles

  • 141 Minuto 67 (Gol de contra por el centro): caxton va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 67, quan Lovro Toplišek, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de caxton van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Lovro Toplišek va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Patryk Chałupka de caxton la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Lucio Ruffinoni de caxton va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.