Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Punzadores (30745) - Vagode (313154) » 60877650: T16/J5/V

Liga 60877650 Información oficial sobre el partido 60877650 en Hattrick

04.02.2006 14:00:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 5 / V.254 (5769)

Atletico Punzadores Alineación oficial del equipo 'Atletico Punzadores' en el partido 3 - 1 Vagode Alineación oficial del equipo 'Vagode' en el partido
Florian Schork (22') 1 - 0
Frederick Mills (32') 2 - 0
2 - 1 Pedro Almendras (53')
Ludovic Mousset (64') 3 - 1
Atletico Punzadores Alineación oficial del equipo 'Atletico Punzadores' en el partido 3 - 1 Vagode Alineación oficial del equipo 'Vagode' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Punzadores Alineación oficial del equipo 'Atletico Punzadores' en el partido 2 - 0 Vagode Alineación oficial del equipo 'Vagode' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Punzadores

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 els aficionats van embogir quan en Florian Schork va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Punzadores.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Frederick Mills, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Punzadores.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ludovic Mousset, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Punzadores.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Ludovic Mousset del Punzadores ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El jugador local Víctor Azpiazu per poc que no incrementa el marcador al minut 56. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Nestoras Tsigaridas va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 208 Minuto 74 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Rubén Illuesca Cuesta de Punzadores va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Werner Schnitzler que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Angelino Sandoval de Punzadores va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Vagode

Goles Goles

  • 108 Minuto 53 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Federico Ruz és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Pedro Almendras perquè aconseguís el 2 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Pedro Almendras la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Vagode havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Niels Milton Groth de Vagode es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 14 (Tirita (médico)): Federico Ruz es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 55 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Paco Guajardo-Fajardo. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.