Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tres Cantos United (48028) - Raices FC (309717) » 60876619: T16/J13/V

Liga 60876619 Información oficial sobre el partido 60876619 en Hattrick

01.04.2006 14:00:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 13 / V.235 (5748)

AC Moratalaz Alineación oficial del equipo 'AC Moratalaz' en el partido 1 - 3 La Venganza de H.P. Expósito Alineación oficial del equipo 'La Venganza de H.P. Expósito' en el partido
0 - 1 Bogdan Grygierczyk (8')
0 - 2 Ernst ten Siethoff (16')
0 - 3 Bogdan Grygierczyk (33')
Henrique Ozores (65') 1 - 3
AC Moratalaz Alineación oficial del equipo 'AC Moratalaz' en el partido 1 - 3 La Venganza de H.P. Expósito Alineación oficial del equipo 'La Venganza de H.P. Expósito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AC Moratalaz Alineación oficial del equipo 'AC Moratalaz' en el partido 0 - 2 La Venganza de H.P. Expósito Alineación oficial del equipo 'La Venganza de H.P. Expósito' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Moratalaz

Goles Goles

  • 139 Minuto 65 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Moratalaz Henrique Ozores va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Bo Selbom va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 12 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Elliot Åkesson va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Moratalaz va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Christian Vasic, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Moratalaz van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 83, però el xut de Christian Vasic des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Henrique Ozores de Moratalaz la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Henrique Ozores de Moratalaz es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 84.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 52 (Lesión leve): Després de 52 minuts jugats, Karl Flodskog es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Christian Vasic.
  • 095 Minuto 79 (Lesión): Moratalaz es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Savely Shmatikov no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Hugh Harkness al camp.

La Venganza de H.P. Expósito

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 8, quan Bogdan Grygierczyk va posar els visitants Venganza per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Ernst ten Siethoff va aprofitar un error defensiu al minut 16, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Venganza.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Bogdan Grygierczyk de Venganza va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 33. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Kristijonas Šubinas quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Borysław Hlebowicz, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Roch Cioch després de 87 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Borysław Hlebowicz va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Ernst ten Siethoff de Venganza va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.