Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aniells eleven (119909) - iberia torrejon (312168) » 60874350: T16/J6/V

Liga 60874350 Información oficial sobre el partido 60874350 en Hattrick

11.02.2006 14:00:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 6 / V.195 (5708)

Guerra de Troya Alineación oficial del equipo 'Guerra de Troya' en el partido 3 - 2 The luxe ball Alineación oficial del equipo 'The luxe ball' en el partido
0 - 1 Javier Esteban (11')
David Ortega Gutiérrez (26') 1 - 1
David Ortega Gutiérrez (30') 2 - 1
Manuel Valverde (48') 3 - 1
3 - 2 Gero Haseler (76')
Guerra de Troya Alineación oficial del equipo 'Guerra de Troya' en el partido 3 - 2 The luxe ball Alineación oficial del equipo 'The luxe ball' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Guerra de Troya Alineación oficial del equipo 'Guerra de Troya' en el partido 6 - 0 The luxe ball Alineación oficial del equipo 'The luxe ball' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guerra de Troya

Goles Goles

  • 116 Minuto 26 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 26 minuts quan Enzo Governini va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a David Ortega Gutiérrez, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.
  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a David Ortega Gutiérrez de Guerra aconseguir un gol al minut 30 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Guerra pel centre va donar un gran resultat: el gol de Manuel Valverde va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Paulino Huertas del Guerra ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, David Ortega Gutiérrez va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Peter Gröönskog de Guerra va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enzo Governini de Guerra es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Francisco Rojas de Guerra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar José Francisco Rojas de Guerra per doble groga al minut 63.

The luxe ball

Goles Goles

  • 142 Minuto 11 (Gol de contra por la izquierda): Javier Esteban va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de luxe i marcant el 0 - 1.
  • 106 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Gero Haseler va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 76, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del luxe, mentre ja celebrava el 3 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de luxe va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Juan Ríomayor, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 250 Minuto 63 (Ocasión de falta): Després de 63 minuts, Robert Ziomkowski va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Alejandro Mesa el va poder desviar a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Heino Rogatz de luxe es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 50 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Heino Rogatz de luxe es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 50.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): Juan Ríomayor es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.