Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los zaramaños (118963) - Los_Nanos C.F. (49148) » 60868636: T16/J5/V

Liga 60868636 Información oficial sobre el partido 60868636 en Hattrick

04.02.2006 14:00:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 5 / V.93 (5606)

Ponme otra Galimba Alineación oficial del equipo 'Ponme otra Galimba' en el partido 3 - 2 Mano Negra Forever Alineación oficial del equipo 'Mano Negra Forever' en el partido
Lukas Paul Caramelle (10') 1 - 0
Pantelija Stankovi? (11') 2 - 0
2 - 1 Kenneth Rollins (25')
Sergio Valdés (82') 3 - 1
3 - 2 Kenneth Rollins (86')
Ponme otra Galimba Alineación oficial del equipo 'Ponme otra Galimba' en el partido 3 - 2 Mano Negra Forever Alineación oficial del equipo 'Mano Negra Forever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ponme otra Galimba Alineación oficial del equipo 'Ponme otra Galimba' en el partido 3 - 0 Mano Negra Forever Alineación oficial del equipo 'Mano Negra Forever' en el partido
Tiene un resultado normal 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ponme otra Galimba

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Corria el minut 10 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Lukas Paul Caramelle, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 11 (Gol por la derecha): Amb 11 minuts jugats, en Pantelija Stanković va augmentar l'avantatge de Galimba a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Amb 82 minuts jugats, en Sergio Valdés va augmentar l'avantatge de Galimba a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Pantelija Stanković del Galimba ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Robert Guest es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 47 quan Sergio Valdés de Galimba gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Sergio Valdés gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Aaron Moran va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Robert Guest de Galimba la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tord Renborg de Galimba va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Mano Negra Forever

Goles Goles

  • 152 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Forever va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Kenneth Rollins va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 143 Minuto 86 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Forever eren letals, i Kenneth Rollins va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 2 entrant des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alex Lago Álvarez de Forever la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 79 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Martín Ortega s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 21 (Lesión): Forever es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Ricardo Antonio Viegas no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Martín Ortega al camp.
  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): Després de 33 minuts jugats, Alban Naud es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Shalom Assif.
  • 095 Minuto 88 (Lesión): Forever es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Aaron Campos no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Patrik Nyh al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Ain Taimre va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.