Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Givecitos (798278) - KBZ TEAM (800532) » 608681630: T53/R5

Copa 608681630 Información oficial sobre el partido 608681630 en Hattrick

07.06.2017 12:00:00
Copa: Temporada 53 / Ronda 5

Givecitos Alineación oficial del equipo 'Givecitos' en el partido 6 - 7 KBZ TEAM Alineación oficial del equipo 'KBZ TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Givecitos Alineación oficial del equipo 'Givecitos' en el partido 1 - 1 KBZ TEAM Alineación oficial del equipo 'KBZ TEAM' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,6 % 10,8 % 65,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Givecitos

Goles Goles

  • 116 Minuto 2 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 2 minuts quan Bashir Al-Khetbi va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Daniele Limpias, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.
  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Givecitos va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 37, quan Bashir Al-Khetbi, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Givecitos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Corneliu Zarzără, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 40 quan Abel Cieza de Givecitos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Givecitos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Juan Manuel Capeche va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 99 (Ocasión de contra por la derecha): Givecitos van sortir al contraatac amb encert al minut 99, però Lawrie Stapleton no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniele Limpias de Givecitos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Lawrie Stapleton de Givecitos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Thorbrand Bangemann de Givecitos anava molt fort i col·locat però Carlos Arias Díaz no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Givecitos, Daniele Limpias, col·locà la pilota just a les mans d'en Carlos Arias Díaz. El marcador: 2 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Dominik Korcsok de Givecitos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Carlos Arias Díaz en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Ciriaco Nägeli anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Givecitos.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Juan Manuel Capeche, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Carlos Arias Díaz va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Givecitos i 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Givecitos Lawrie Stapleton no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Carlos Arias Díaz es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Chusé Villar Villamil va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 5.
  • 059 Minuto 135 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Givecitos Mehdi Derbal va intentar enganyar Carlos Arias Díaz amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 6 - 6.

KBZ TEAM

Goles Goles

  • 151 Minuto 85 (Gol por el centro): Un mica després, Aldo Pedro Gomez de TEAM va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 137 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Enrico Mauro Baccari va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 86 de joc. Umberto Papalia es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): TEAM va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 38 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Marin Perič de TEAM va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de TEAM Iván Noval, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Thorbrand Bangemann. El marcador continuava 2 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Arnald Sarquella va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de TEAM, Marcial Cota, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de TEAM Aldo Pedro Gomez va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Juan Contreras de TEAM, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Thorbrand Bangemann en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): En Enrico Mauro Baccari anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a TEAM.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): El jugador de TEAM, Carlos Arias Díaz, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 7 al marcador.