Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

elche.c.f (312984) - Cerrado de Calderón (117979) » 60860318: T16/J12/IV

Liga 60860318 Información oficial sobre el partido 60860318 en Hattrick

25.03.2006 14:00:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 12 / IV.8 (3431)

Santa Teresa F.C. Alineación oficial del equipo 'Santa Teresa F.C.' en el partido 2 - 2 C.D.TENERIFE Alineación oficial del equipo 'C.D.TENERIFE' en el partido
0 - 1 Peter Peralta (20')
0 - 2 Marcelo Bollar (28')
Jorge Pinar (83') 1 - 2
Patrick Trads (87') 2 - 2
Santa Teresa F.C. Alineación oficial del equipo 'Santa Teresa F.C.' en el partido 2 - 2 C.D.TENERIFE Alineación oficial del equipo 'C.D.TENERIFE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Santa Teresa F.C. Alineación oficial del equipo 'Santa Teresa F.C.' en el partido 2 - 0 C.D.TENERIFE Alineación oficial del equipo 'C.D.TENERIFE' en el partido
Tiene un resultado normal 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santa Teresa F.C.

Goles Goles

  • 101 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, Jorge Pinar es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 111 Minuto 87 (Gol por el centro): Patrick Trads s'emportà una gran ovació del públic local al minut 87, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Teresa va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jorge Pinar en un 1 contra 1 amb el porter Alfred Regensburger, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 202 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al 33, Patrick Trads hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Alfred Regensburger. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Teresa va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Jorge Pinar va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Rico Letellier va estar a punt d'empatar per a Teresa quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Juan Tur va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Patrick Trads va estar a punt d'empatar per a Teresa quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Juan Tur va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Alonzo Manez de Teresa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Josef Glotz de Teresa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Jorge Pinar de Teresa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Josef Glotz de Teresa per doble groga al minut 71.

C.D.TENERIFE

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Passats 20 minuts de partit, TENERIFE es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Peter Peralta es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 142 Minuto 28 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 28 minuts quan Marcelo Bollar va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 2 per a TENERIFE.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de TENERIFE va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Matías Gabriel Tinari va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Marcelo Bollar de TENERIFE va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 16 (Lesión): TENERIFE es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Carlos Branquinho no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Marcelo Bollar al camp.
  • 095 Minuto 72 (Lesión): TENERIFE es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Alfred Regensburger no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Juan Tur al camp.
  • 090 Minuto 86 (Tirita): Al minut 86, Marcelo Bollar de TENERIFE es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.